Kosár : 0
A kosarad üres!

Szolgáltatási feltételekPC Bolt Rétság
PC Bolt web

Vásárlási feltételek
Computer Maintenance Rétság Webáruház PCBolt

 

Rendelések elfogadása:
A termékek az oldalon megtekinthetőek, azokról minden információ megtudható. Amennyiben a termékekkel kapcsolatban kérdés merülne fel, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat e-mailben vagy telefonon.

A szállítási határidők termékenként eltérőek lehetnek. A szállítási határidő minden esetben a fizetés megtörténtekor kezdődik, kivéve ha utánvéttel ill. személyesen kíván fizetni. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk.

Megrendelést leadni e-mailben közvetlenül a weboldalról - a kapcsolat űrlap segítségével - vagy webáruházunk segítségével lehet.  Megrendelését követően e-mailben értesítést kap megrendeléséről, amely nem jelenti azt, hogy az Eladó elfogadta volna megrendelését.  A megrendelés elfogadásáról és a szállításról mindenképpen külön e-mail kerül kiküldésre, a megrendelés elfogadása csak ettől kezdve érvényes. A Computer Maintenance Rétság PC Bolt webáruházban előre utalással a számla elküldését követően vagy utánvétel van lehetősége fizetni a megrendelt áru átvételekor. Az Eladó fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül visszautasítsa megrendelését, vagy csökkentse a megrendelt tételek számát.

Termékek garanciája:
Az általunk forgalmazott termékekre a Polgári Törvénykönyvben foglaltak szerint meghatározott mértékű szavatosságot vállalunk, vagy vállalnak beszállítóink. A termékek adatlapján feltüntetett ideig.

Szállítási feltételek:
A személyes átvétel mellett, van lehetőség Rétság 25 km körzetében kiszállítást kérni ingyenesen. Egyéb esetben a webáruház termékeit a Pick Pack Pont-okra vagy a DPD futárszolgálat segítségével szállítjuk ki.

Mi az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat, mely kényelmes csomag átvételi szolgáltatást biztosít Ügyfelei részére az ország 170 városában megtalálható közel 550 Pick Pack Pontban, ahol Ön interneten megrendelt csomagját személyesen átveheti.

A Pick Pack Pont-ok olyanés hírlapüzletek,  és töltőállomások,     sportfelszerelés és ruházati, valamint   élelmiszer üzletek, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio, PLAYERSROOM, PlayMAX, SPORTFACTORY, üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők, a Co-oP Star boltok vidéken élő vásárlóink számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget.

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban (SMS, Email) értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti.

A csomag az értesítést követő maximum 10 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt. Ez hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08:00 – 20:00-ig, ruházati üzleteknél 10:00 – 21:00-ig, élelmiszer boltoknál hétköznap 06:15 – 19:00-ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.

Csomagját a http://www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.

A Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása:
Minden csomag kiszállítás díja bruttó 1250 Ft. Benne van az utánvétel költsége, az útdíj, az SMS-ben és Email-ben történő értesítés is.

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?
Abban az esetben, ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel a Pick Pack Ponton?
A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (Az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról a http://www.pickpackpont.hu oldalon található Boltkereső alkalmazás segítségével tájékozódhat.)

Hogyan kérhetem a személyes átvételt a Pick Pack Ponton?
A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor, a termékek kiválasztása után, a szállítási mód megadásakor történik. Ön előbb beállítja a "Személyes átvétel közeli Pick Pack Pont-on" opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából.
A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.
A munkanapon 12:00 -ig megrendelt termékeket Budapesten 3 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 4 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -on.

A termékre vonatkozó kárfelelősség és kockázat a Vásárlóra akkor száll át, amikor a Vásárló a megrendelt terméket átvette.

Árak és házhozszállítási díjak:
A személyes átvétel ingyenes, az eladó telephelyén és székhelyén.
Plusz a termékek kiszállítás díja Rétság 25 kilométeres körzetében ingyenes.
A kiszállítás díja a Pick Pack Pontra az aktuális díjszabása szerint fizetendő.
Most csomagonként bruttó 1250Ft. Ebben benne van az e-mailben és SMS üzenetben történő értesítés is.
A DPD futárszolgálattal történő szállítás aktuális költségei:
A DPD futárszolgálat esetében, minden csomag után bruttó 2500 Ft fizetendő. A kiszállítás ebben az esetben tartalmaz három kiszállítási kisérletet, nyomonkövethetőséget, utánvétkezelést is.
DPD csomag nyomonkövetése: http://www.dpd.com/tracking_hu/(lang)/hu

A termék visszaszolgáltatása
A Vásárló a termék kiszállítási költségét is tartalmazó összeget, előre utalással a számla elkészülte után vagy készpénzben az áru átvételekor utánvéttel köteles kifizetni az Eladónak. A Computer Maintenance az árváltoztatás jogát fenntartja.

A Vásárló a vásárlás napjától 14 napon belül indoklás nélkül elállhat. A Vásárló az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor a terméket átvette. Vásárló elállási jogát a meghatározott határidőn belül az Eladóhoz eljuttatott írásbeli nyilatkozattal gyakorolhatja. Indoklás nélküli elállás esetén a Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék(ek) visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Ha a Vásárló indoklás nélkül, a fent meghatározott határidőn belül, a fenti feltételeknek megfelelően kívánja a termé(ke)ket visszaszolgáltatni, a Vásárló által kifizetett összeget az Eladó az elállást követő 14 napon belül visszatéríti Vásárlónak. Amennyiben a terméket a Vásárló üzemképtelen állapotban vette át, és a Vásárló a termék átvételétől számított három napon belül él jótállási igényével és kéri a termék kicserélését, az Eladó a terméket kicseréli.

Műszaki segítség:
Minden technikai kérdés megoldásában rendelkezésére áll ügyfélszolgálatunk.

A honlap korlátolt felelőssége
Annak ellenére, hogy arra törekszünk, minél pontosabb és naprakészebb információk jelenjenek meg a webáruház honlapján, elképzelhető, hogy olyan adatok szerepelnek a honlapon, amelyek már nem érvényesek, pontatlanok vagy bármilyen más hibát tartalmaznak. Nem vállalunk felelősséget a honlap tartalmáért, működéséért, információtartalmáért vagy bármilyen rajta elhelyezett információért.

A Computer Maintenance Rétság semmilyen felelősséget nem vállalnak a webáruház használatából eredő esetleges károkért. Ez a korlátolt felelősség kiterjed minden részletre, és bármilyen káreseményre vonatkozik: közvetett vagy közvetlen korlátolt kár, kiegyenlítő kár, különleges kár, esetleges kár, büntető kár, súlyos kár, veszteséggel vagy haszon-, illetve jövedelemvesztéssel járó kár, amely Ön vagy egy harmadik fél által keletkezik a webáruház, illetve az ahhoz tartozó hiperhivatkozások használata során. Amennyiben egy termék hibás áron vagy hibás adatokkal szerepel, tipográfiai hibákból eredően, azért a Computer Maintenance Rétság nem vállal felelősséget.
 
Hozzáférések:
Egyetért azzal, hogy visszaélést nem fog elkövetni felhasználónevével és jelszavával, továbbá azokat előírásszerűen fogja használni és kizárólag Ön fogja használni felhasználónevét és jelszavát. Megtesz mindent annak érdekében, hogy ezen adatok más személynek, személyeknek ne jusson tudomására. Elfogadja, hogy az Ön felhasználónevével és jelszavával történt bárminemű tevékenység a webáruházban az Ön felelőssége.
 
Adatvédelem:
Akár mobiltelefon számát, akár otthoni címét kérjük el, a Computer Maintenance Rétság és szerződéses partnerei az Ön személyes adatait kizárólag kérésének teljesítésére és ezen honlap tökéletesítésére használja. Esetenként előfordulhat, hogy tájékoztatót szeretnénk küldeni ajánlatokról vagy különleges termékekről. Ha azonban nem kívánja, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel további információkkal és termékekkel kapcsolatban, mi természetesen tiszteletben tartjuk kérését. Minden alkalommal tájékoztatjuk Önt, ha személyes adatait rögzítjük. Személyes adatait nem adjuk el más vállalatoknak. Ahol csak lehetséges, biztosítjuk, hogy átnézhesse vagy javíthassa személyes adatait. A Computer Maintenance Rétság webhelye tartalmazhat harmadik fél honlapjára mutató hivatkozásokat. A Computer Maintenance Rétság nem vállal felelősséget a harmadik felek adatvédelmi elveiért, illetve az általuk biztosított tartalomért vagy termékekért.
 
Az internet fejlődésével párhuzamosan fejlesztjük adatvédelmi elveinket.

Az ügyfél álltal leadott rendelést csak elektronikusan rögzítjük, nem minősül írásban foglalt szerződésnek és nem iktatjuk, ezért nem hozzáférhető. Az elektronikusan megkötött szerződések csak Magyar nyelven rögzítődnek.

Linkek:
A weboldalon szerepelhetnek más weboldalakra linkek, amelyeket egy harmadik fél üzemeltet. A Computer Maintenance Rétság semmilyen felelősséget nem vállal azon oldalak tartalmára és működésére vonatkozóan.

Visszajelzések, észrevételek:
Minden visszajelzést, véleményt, információt szívesen veszünk, amely a webáruház kialakításával, működésével kapcsolatos. Kérjük tartsa szem előtt, hogy visszajelzését nem bizalmas információként fogjuk kezelni. Véleményét elmondhatja telefonon, illetve leírhatja e-mailben. Elérhetőségeinket a Kapcsolat menüpont alatt találja meg.
 
Panaszkezelés:
Üzleti stratégiánk alapja, hogy az ügyfeleink elégedettek legyenek termékeinkkel és szolgálatatásainkkal. Ennek ellenére előfordulhatnak esetek, hogy a legjobb szándékunk ellenére is Ügyfeleink panasszal fordulnak hozzánk. Célunk, hogy Ügyfeleink észrevételeit, kifogásait és panaszait megfelelő módon, a hatályos jogszabályok maradéktalan betartásával kezeljük, a hibákat haladéktalanul feltárjuk és orvosoljuk.

Külön jogszabály lehetőséget biztosíthat a panaszok személyesen az ügyfélszolgálaton, írásban postai úton vagy e-mailen való közlésére. Az azonnal nem rendezhető panaszról jegyzőkönyvet veszünk fel. A panaszra legkésőbb 30 napon belül érdemben, írásban, a közlés módján válaszolunk. Ha az Ügyfél panaszát nem tarjuk jogosnak, azt minden esetben megindokoljuk. Törekedünk az Ügyfeleink panaszainak megnyugtató rendezésére.

Ha panaszoddal kapcsolatosan álláspontunkkal nem értesz egyet, akkor a következő jogorvoslati lehetőségek állnak rendelkezésedre:

Székhelyünk szerinti bíróság
 
Balassagyarmati Járásbíróság
Postacím: Balassagyarmat, Pf. 59.2660
Cím: 2660 Balassagyarmat, Köztársaság tér 2.
Központi telefonszám: +36-35/501-200
Telefax: +36-35/300-966
E-mail cím: birosag@bgyarmat.birosag.hu

A lakóhelyed szerint illetékes Kereskedelmi és Iparkamara Mellett Működő Békéltető Testület

Az egyes Békéltető Testületek pontos adatait az alábbi linkre kattintva érheted el:

http://www.nfh.hu/informaciok/linkek/bekelteto/bekeltetok.html

Felhívjuk a figyelmedet arra, hogy ha úgy nyilatkozunk, hogy az eljáró tanács döntését kötelezésként nem fogadjuk el, akkor a Békéltető Testület határozata ránk nézve csak ajánlás. Kötelezést tartalmazó határozattá csak akkor válhat, ha az eljárás kezdetekor, vagy a határozat kihirdetésekor nyilatkozatunkban a Békéltető Testület döntését magunkra nézve kötelezőként ismerjük el (alávetés).

Székhelyünk szerinti békéltető testület:

Nógrád Megyei Békéltető Testület
Címe: 3100 Salgótarján, Alkotmány út 9/a
Telefonszám: (32) 520-860
Fax száma: (32) 520-862
E-mail cím: nkik@nkik.hu

Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz
 
Nógrád Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőség
Postacím: 3100 Salgótarján, Mérleg út 2..
Telefonszám:  +36 32 511 116
Telefax: +36 32 511 118
E-mail: fogyved_emf_salgotarjan@nfh.hu

Gazdasági Versenyhivatal
Cím: 1054 Budapest, Alkotmány u. 5.
Levélcím: 1245 Budapest 5 .Pf. 1036
Web: http://www.gvh.hu

Azáltal, hogy Ön a webáruházon keresztül termékeket rendel, elfogadja a fenti Vásárlási Feltételeket.

A computer Maintenance Rétság adatai:

Bánszki János
Műszaki informatikus mérnök
Egyéni vállalkozó
Adószám: 65622371-1-32 (ÁFA mentes)
Közösségi adószám: HU 65622371
Nyilvántartási szám: 16760680
Statisztikai számjele: 65622371620123112
Email: jbanszki@freemail.hu
Web: http://www.computer-maintenance.hu
msn: jbanszki@freemail.hu
Telefon: 06 20 9344559
Cím: 2651 Rétság, Takarék utca 13. 1 em. 4. ajtó


Rólunk
Kapcsolat
Samsung Galaxy Tab A 7

Samsung Galaxy Tab A 7" 8GB 4G tablet fekete

Részletek

Samsung Galaxy Tab A 10.1" 16GB tablet fehér

Részletek

Smart Tech LE-1919 19" LED TV

Részletek

Apple iPad Pro 9.7" 32GB tablet fekete-szürke

Részletek

Samsung Galaxy Tab S2 8" 32GB 4G tablet fehér

Részletek

Apple iPad Pro 9.7" 256GB tablet fehér-arany

Részletek

Sencor SLE 3258TCS 32" LED TV

Részletek
Samsung Galaxy Tab A 7

Samsung Galaxy Tab A 7" 8GB 4G tablet fehér

Részletek
Kattints a hirdetésre
Kattints ide


Elérhetőségek

  • Üzemeltető : Bánszki János egyéni vállalkozó
  • Cím : 2651 Rétság, Takarék utca13. 1 em. 4. ajtó
  • Email : jbanszki@freemail.hu
  • Telefon : +36 (20) 9 344 559
  • Adószám : 65622371-1-32
  • Számlázás: ÁFA mentesen

Termék kategóriák

Kategóriák száma Kategóriák száma: 86
Termékek száma Termékek száma: 10996

Hívj fel

Hétfőtől - Péntekig
8:00 -17:00
Telefon: +36 (20) 9344559
Hívj Skype-on, ha tudsz!
Kattints a következő képre!

A link használatához a Skype program telepítésére lehet szükség.


Az olcso.hu Alaplap kategória kiemelt partnere a(z) PC Bolt Rétság


Jószaki.hu

ESET NOD32

Kárpát Computer Kft.

PC Aréna

Juventus Team Computer Kft.

Termék kereső

Facebook oldal

Látogatók

Ma5
Tegnap4
Hónapban101
Évben2244
Összesen21385
Botok24
Start2014-Feb-21
Copyright © 2018 CMR PC Bolt Rétság.
Designed by SmartAddons.Com